ОСТАННІ НОВИНИ

Нічні опади снігу особливої шкоди не принесли

|

Для прибирання снігу з доріг нашого міста залучено 38 одиниць спецтехніки, також очощенням снігу займаються всі жеки – повідомив черговий міськвиконкому Юрій Міненков. Заторів спричинених снігом на вулицях немає. Мешканці здебільшого скаржаться на вимкнення світла, залиття підвалів, що є звичним для міста, зауважив черговий, а на проблеми через сніг наразі скарг не надходило.

Як повідомляє прес-центр ГУ МНС України у Львівській області, до робіт на дорогах області залучено 92 одиниці техніки та 294 робітники. На Орявському та Івашківському перевалах Сколівського району пропускну спроможність підтримують 4 одиниці техніки та 6 осіб, а на Ужоцькому перевалі – 2 механізми і 20 осіб. Заторів на перевалах немає.

Водночас, як повідомляє ВАТ “Львівобленерго” станом на 9 годину ранку відключених від електромереж споживачів немає. Хоч вночі через пошкодження кабельних ліній електропередачі без електроенергії залишалися деякі споживачі по вулицях Сихівська, Зубрівська, Морозна, що у Галицькому районі міста Львова. А через пошкодження ліній вчора вимикали: кабельні лінії у Жовківському, Бориславському, Дрогобицькому РЕМах та у Франківському районі м. Львова (вул.Наукова).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *