ОСТАННІ НОВИНИ

У бернардинському подвір’ї знайдено міну

|

Бригада “Львівводоканалу”, яка сьогодні пообіді проводили земляні роботи на площі Соборній, 5, біля церкви Андрія (бернардинського собору), знайшла мінометну міну, розміром 35-40 сантиметрів, часів другої світової війни, повідомляє прес-центр МНСУ у Львівській області. За словами працівників прес-служби, радіус дії знайденого снаряду – 50 метрів, тому у разі вибуху, вона може призвести до непоправних наслідків. Щоправда, визначити наскільки є небезпечною знахідка, до приїзду саперів ніхто не береться.

Вибухонебезпечний об’єкт водоканальники знайшли якраз біля під’їзду житлового будинку на відстані 20 сантиметрів від землі, тобто якраз під шаром асфальту. Робітники, які знайшли міну спочатку не знали що це таке і перекидали її з місця на місце. На щастя, міна не розірвалася, повідомляє радіо Львівська хвиля.

Наразі подано заявку на знешкодження міни у Галицький військомат. Поряд із знахідкою виставлений наряд ГУ МНСУ у Львівській області, місце огороджено. Тепер усе залежить від оперативності військових. Але міліціонери припускають, що їх можна чекати ще кілька годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *