ОСТАННІ НОВИНИ

“Інтермаркет” очікує серйозніших гостей з податкової

|

Керівництво торговельної компанії “Інтермаркет”, адміністративний офіс якого вчора з третьої години дня “штурмувала” Львівська податкова міліція, перебуває в стані очікування. За словами керівника відділу зв’язків із громдскістю “Інтремаркета” Віктора Макарчука, будь-якого моменту можуть з’явитися нові гості з більш серйозними документами.

„Наразі ми перебуваємо у стані очікування. Оскільки наш конфлікт з податковою може мати і глибше підгрунття. В стані війни з ДПА ми знаходимося вже від нового року – ніяк не можемо отримати потрібних нам довідок “ – пояснив portal.lviv.ua Віктор Макарчук.

Нагадаємо, вчора близько 10 представників податкової міліції, серед яких були люди і в міліцейській уніформі, буквально вдерлися в адміністративний офіс „Інтермаркету“. Під час цього акту постраждав один із охоронців приміщення. Представники компанії стверджують, що працівники податкової не показували нікому офіційного документа, яким аргументували свої дії – намагалися вилучити деякі фінансові документи. „Наші адвокати та Державна служба охорони довели нелегітимність їхнього документу, тому наразі вони пішли“ – зазначив пан Віктор. Він також пов’язав вчорашній штурм із плановою первіркою, що тривала 4 місяці і яка завершилася ще 27 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *