ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація “Ради Львівщини” пропонує заборонити кадрові зміни в області до грудня

|

Учора під час розширеного засідання правління обласної асоціації місцевих рад “Ради Львівщини” було прийняте звернення до депутатів облради. Вони закликають їх не загострювати політичної ситуації напередодні президентських виборів і пропонують “накласти мораторій на будь-які кадрові переміщення в усіх гілках влади Львівщини до 01.12.2004 року” – повідомляє прес-служба облради.

Так, в зверненні наголошують: “Жорстке міжфракційне протистояння депутатів у Львівській обласній раді спричинило надмірний ріст політичної напруги, яка поширюється на усі регіони Львівщини, дискредитує владу, яка покликана виступати стабілізуючим суспільним чинником і захисником національних інтересів нашої держави. Такий стан речей де-факто межує із загостренням загальної політичної ситуації в області, веде у рік Президентських виборів до зародження деструктивних процесів у представницькій гілці влади”. Автори звернення вважають, що популістські політичні декларації депутатських фракцій обласної ради і окремих депутатів обласної та Верховної Ради щодо усунення з посад керівників області не сприяють консолідації демократичних сил Львівщини і підривають засади кадрової політики і довіри до неї громадян області.

Враховуючи реальні політичні настрої депутати “Рад Львівщини”беруть на себе моральне право вимагати від депутатів облради стабілізуючих кроків, щоб забезпечити цивілізований перебіг політичного процесу загалом і виборчої кампанії зокрема, весь “організаційний тягар якої лягає на плечі органів місцевого самоврядування”. Підтримку цього звернення свідчитиме про бажання усього депутатського корпусу працювати на благо мешканців регіону і усієї України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *