ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським футбольним фанатам бракує піротехніки

|

Фан-клуб футбольного клубу„Карпати” звернувся з відкритим листом до футбольних функціонерів України та Європи, зокрекма до Президента УЄФА Ленарта Йоханссона, Президенту ФФУ Григорія Суркіса та Президента ПФЛ Равіля Сафіуліна з проханням переглянути „Правила поведінки глядачів на стадіонах під час відвідування футбольних матчів”.

Головною вимогою фанатів є дозвіл на використання піротехнічних засобів на стадіонах під час футбольних матчів. Йдеться, зокрема, про фаєри, які не перешкоджатимуть проведенню матчів, а також безпеці глядачів та учасників. Уболівальники наголошують, що подібні піротехнічні засоби сьогодні широко застосовуються під час матчів провідних європейських команд.

“Таке коригування „Правил поведінки глядачів на стадіонах під час відвідування футбольних матчів” суттєво зменшить кількість конфліктів та непорозумінь з службами, які забезпечують дотримання правопорядку на стадіонах під час проведення матчів та надасть футбольному дійству яскравішого забарвлення” – говориться у листі.

Фан-клуб “Карпат” звернувся за підтримкою у цьому питанні до фан-клубів інших українських команд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *