ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний комітет закликав міськвиконком зменшити тарифи на воду

|

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету закликало Львівський міськвиконком понизити тарифи на воду для населення, повідомила начальник відділу Львівського відділення АМКУ Тетяна Мельник.. Тариф у розмірі 1,66 гривні за куб. метр раніше було вирішено ввести у Львові з 1 березня.

“Тарифи на воду, які стануть дійсними з 1 березня, завищені“, – повідомила пані Мельник. Вона також вважає, що міськвиконком прийняв рішення підвищити тарифи з порушенням антимонопольного законодавства, не узгодивши його з Антимонопольним комітетом. Тому Львівське обласне територіальне відделення АМКУ просить переглянути тариф в сторону їх зменшення.

У січні 2004 року Львівський міськвиконком вирішив підвищити тариф на холодну воду для населення на 44,35%, або на 0,51 гривны – до 1,66 гривни за куб. м., внаслідок підвищення цін на електроенергію. З проханнями відмінити це рішення до міськвиконкому зверталися об’єднання профспілок Львівської області та фракція „Наша Україна“ у міськраді, але ці прохання було відхилено, повідомляють „Українські новини“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *