ОСТАННІ НОВИНИ

“Спортресурс” опікуватиметься стадіонами та спортмайданчиками Львова

|

Цьогоріч у Львові мають створити міське комунальне підприємство “Спортресурс”, основним завданням якого буде опіка над стадіонами та спортивними майданчиками міста. Таке підприємство не має аналогів на теренах нашої країни.

“Основною функцією підприємства буде опіка над стадіонами “Юність та “Незалежність”, гірськолижною гіркою у парку “Знесіння” та багатьма спортивними майданчиками міста Львова. “Цього року воно вже має бути створено” – розповів член постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та туризму ЛМР Остап Блащак. На його думку, підприємство є новаційним і працюватиме доволі вдало та якісно.

Причиною створення підприємства в нашому місті стала практика використання низки спортивних споруд не за призначенням .“Директори спортивних підприємств здавали приміщення під оренду, за призначенням їх не використовували. Відтак за рік-два у Львові не залишилось би жодного спортивного майданчика” – наголосив Остап Блащак. І зараз на його думку, потрібно виважено підійти до підбору кадрів, що працюватимуть в “Спортресурсі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *