ОСТАННІ НОВИНИ

Поновився процес родини Панчишин проти Зеновія Гузара

|

Сьогодні у місцевому суді Франківського району відновилися слухання справи за позовом родини Панчишин до колишнього начальника управління охорони здоров’я міської ради Зеновія Гузара. Представник позивача Роман Панчишин твердить, що у липні 2002 року Зеновій Гузар розголосив лікарську таємницю, оголосивши діагноз хвороби його сестри – Наталії Панчишин. У якості компенсації моральної шкоди Р.Панчишин вимагає від пана Гузара 50 тисяч гривень.

Це уже повторний розгляд справи у місцевому суді Франківського району. У грудні минулого року Апеляційний суд Львівської області розглянув скаргу Р.Панчишина на рішення місцевого суду Франківського району і задовльнив її частково, передавши справу на новий судовий розгляд іншим суддею в той же суд. Підставою для такого рішення Апеляційний суд вказав те, що Франківський суд не замінив відповідача, яким мало б стати управління охорони здоров’я міськовиконкому, а пан Гузар мав би відшкодовувати збитки уже управлінню, у разі негативного вирішення справи для себе.

Наталія Панчишин звернулася до суду із заявою, у якій просить допустити до участі в суді представників прокуратури. Якщо суд відхилить цю заяву, то вона висловить недовіру суду та обіцяє звернутися до ООН і Ради Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *