ОСТАННІ НОВИНИ

Вавринюк хоче провести службове розслідування у справі “Синдикату”

|

Заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міськради Юрій Вавринюк ініціюватиме службове розслідування у справі ТзОВ “Синдикат”, яке не допустили до участі у земельних торгах 6 лютого. “Я буду особисто перед керівництвом міста проводити службове розслідування – чому фірму “Синдикат” не допустили до земельного аукціону. Вважаю, що розслідування мають провести абсолютно об’єктивно” – заявив він.

За його словами, “Синдикат” офіційно заявляв про готовність купити земельні ділянки на вулицях С.Петлюри 34а та 34б за ціною попереднього аукціону, тобто за 805 тисяч гривень. Відтак, коли б ”Синдикат” допустили до торгів, сума продажу землі становила б не 500, а понад 800 тисяч гривень. “Ми оцінюємо, що бюджет міста недоотримав по цих земельних ділянках близько 600-800 тисяч гривень” – наголосив пан Вавринюк.

Нагадаємо, що ТзОВ “Синдикат” звернулося з позовом у Господарський суд Львівської області з вимогою визнати недійсними результати аукціону, що відбувся 6 лютого. 2 лютого підприємство подало заявку, в якій підтвердило свою участь у призначеному на 6 лютого повторному аукціоні , однак отримало відмову – останній день подачі заяв минув 1 лютого. Тому представники “Синдикату” вважають, що дії мерії та профільного управління стосовно аукціонів із продажу земельних ділянок на вулицях Петлюри 34а та 34б призвели до того, що ТзОВ “Синдикат” не змогло взяти участі в торгах. Наразі міська рада позовної заяви ще не отримала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *