ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львівських студентів заблукали у карпатських горах

|

Триває пошук туристів, що заблукали в районі гори Петрос на Закарпатті. У четвер в оперативно-диспетчерську службу управління МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що вранці 18 лютого група з 13 туристів (студенти Львівського Державного університету ім. І. Франка) без дозволу рятівників відправилася в похід на гору Петрос, повернулася група на базу вже без двох туристів – 19-річного Андрія Зоріка та 17-річного Андрія Шинклера.

19 лютого до пошуку туристів були залучені три аварійно-рятівні бригади (10 чоловік, 3 одиниці техніки) Закарпатського зведеного загону постійної готовності МНС України.

За допомогою мобільного зв’язку з потерпілими вдалося встановити контакт, але внаслідок обриву зв’язку місце їх знаходження остаточно не встановлене. Пошукові роботи проходять в складних погодних умовах (туман, вітер до 15 м/с, сніг), повідомляє прес-служба МНС.

20 лютого до пошуково-рятувальних робіт планується додатково залучити рятувальників Ворохтянського, Мукачівського аварійно-рятівних пунктів і Львівської аварійно-рятівної мобільної групи МНС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *