ОСТАННІ НОВИНИ

120-мм снаряд знайшли у Збиранці

|

Черговий подарунок з часів великої вітчизняної війни, 120-міліметровий артилерійський снаряд, виявили в лісі поблизу Збиранки Шевченківського району Львова, повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області. якраз біля знахідки правоохоронці та рятувальники виявили залишки багаття. Лише завдяки щасливим обставинам снаряд не вибухнув. Місце події, як годиться, огородили та виставили охорону. У військову частину в/ч 0284 Міністерства оборони подано заявку про знешкодження небезпечної знахідки.

На території Львівщини спостерігається тенденція до зменшення таких знахідок. У 2001 році знайдено і знешкоджено 77 снарядів часів війни, у 2002 – 47, у 2003 – 68. Проте 2004 рік тільки почався, а піротехники МНС та Міністерства оборони на території області вже знешкодили 3 снаряди і 2 міни.

Працівники МНС ще раз нагадують основні правила поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів: обгородити місце знаходження вибухівки; нікого не допускати до цього місця та організувати за допомогою місцевих жителів чергування до прибуття представників МНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *