ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженець обіцяє повторити 9 березня

|

З ініціативи опозиційних сил Львівщини відбувся круглий стіл на тему “Як нам обрати Президента України” під час якого голова ЛОО УРП “Собор” Ростислав Новоженець, голова ЛОО “Батьківщина” Іван Денькович та голова ЛОО УНА-УНСО Остап Козак окреслили свої пропозиції спільних дій під час передвиборчої кампанії.

На думку Р. Новоженця, опозиція має потужно рекламувати свого кандидата в президенти, можливо, змінити бренд на “Народний блок”, бо народ не голосуватиме проти самого себе. Також потрібно розробити привабливу для виборців програму, де головну ставку робитимуть не на зміні існуючого режиму, але визначать поведінку до, під час і після виборів, а головне – визначать соціальну політику. Крім цього важливо, щоб у президентських виборах взяло участь якомога більше людей за рахунок українців, які працюють за кордоном, вони мають або приїжджати на Україну або голосувати в консульствах. Проте нейголовніше – скинути Кучму ще до виборів, щоб з його наказу не відбулося фальсифікації. Для цього Новоженець пропонує протягом цілого року проводити акції протесту проти існуючої влади. У Львові він обіцяє таку акцію на 9 березня. У вересні ж має бути довготривалий мирш протесту, який закінчиться лише за умови повалення режиму Кучми.

І. Денькович вважає, що кандидат від опозиції зможе перемогти лише за умови, якщо до його команди зулучити якомога більше людей, а тому туди мають входити бютівці, нашоукраїнці, соціалісти і якомога більше громадських організацій. Велику увагу потрібно буде приділити навчанню активу – тому як поводитися при виявленні порушень. “Наше завдання, щоб представники опозиції були від початку виборів, аж до підрахунку голосів, лише таким чином ми зможемо уникнути фальсифікації” – наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *