ОСТАННІ НОВИНИ

Коротке замкнення минулої доби принесло дві пожежі

|

Дві пожежі на Львівщині минулої доби трапилися через коротке замкнення електромережі, повідомляє прес-центр ГУ УМНС України у Львівській області. Одна пожежа виникла у житловому будинку в селі Смереків Жовківського району. Внаслідок цієї пожежі згоріли речі домашнього, півтонни сіна та 6 квадратних метрів даху. Окрім цього, 19-річний юнак госпіталізований до районної лікарні із опіками 2-3 ступеня. Проте в матеріальному плані власниці будинку ще пощастило. Втрачене майно оцінене в 800 гривень, а врятоване – у 50 000 гривень.

Через ту ж причину – замкнення в електромережі – сталася пожежа в Бориславі, в двоквартирному дерев’яному житловому будинку. Вогонь знищив дах на площі 150 м. кв., пошкодив речі домашнього вжитку в квартирі № 2 та в квартирі № 1.

Прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області повідомляє про ще одну надзвичайну ситуацію. Вчора, майже опівночі у Львові по вулиці Вороного виявлено труп 50-річної власниці квартири. Поки що з’ясовано, що вона отруїлася газом при невідомих обставинах. Зараз ведеться слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *