ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада позовну заяву “Синдикату” ще не отримувала

|

До управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин позовна заява від ТзОВ “Синдикат” ще не надходила, повідомив www.portal.lviv.ua начальник цього управління Петро Коваль.

“Про суд мені ще нічого не відомо, до мене жодні матеріали ще не поступали, Але можу сказати, що є багато питань, які в принципі законодавством не регулюються.” – заявив пан Коваль.

За його словами, “Синдикат” має право подавати до суду і в судовому процесі будуть вивчені всі положення щодо участі цього ТзОВ в земельному аукціоніі, а відтак – буде прийняте правильне рішення. “Наперед щось говорити ще зарано, бо треба бачити позовну заяву “Синдикату” і що вони вимагають, а я її ще не бачив” – зазначив Петро Коваль.

Сьогодні “Львівська газета” надрукувала матеріал про те, що один із учасників земельних торгів 6 лютого цього року, ТзОВ “Синдикат” звернулося до Господарського суду Львівської області з вимогою визнати земельні торги 6 лютого недійсними. Представники підприємства важають, що дії чиновників призвели до того, що ТзОВ не змогли взяти участь у торгах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *