ОСТАННІ НОВИНИ

Досудові спори інвесторів та влади вирішуватиме спеціальна комісія

|

На Львівщині працюватиме комісія з досудового врегулювання спорів між інвесторами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Таке розпорядження підписав голова облдержадміністрації Олександр Сендега, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Комісія намагатиметься підвищувати інвестиційну привабливість Львівської області через налагодження узгодженої співпраці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. До її складу увійдуть керівники управлінь та відділів облдержадміністрації, керівники виконавчих органів влади, представники об’єднань підприємців, керівники підприємств інвестиційної інфраструктури. Головою Комісії призначено першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Мельника.

Як розповів начальник головного управління економіки облдержадміністрації Валерій П’ятак, Комісія здійснюватиме розробку рекомендацій з досудового врегулювання спорів, які виникають між інвесторами та органами місцевої влади і місцевого самоврядування за заявою однієї, двох або більше сторін спору. Відповідно, засідання Комісії відбуватимуться при зверненні до неї сторони спору із заявою. Рішення прийматимуть шляхом голосування. На основі досвіду досудового врегулювання спорів органи влади зможуть вдосконалити регулювання інвестиційної діяльності на місцях, вдосконалити організацію роботи з інвесторами, реально вплинути на покращання інвестиційного клімату в регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *