ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” розробила ряд заходів на захист Михайла Сендака

|

Під час сьогоднішнього засідання політради блоку “Наша Україна” у Львівській області було прийнято ряд заходів для захисту від нападок голови обласної ради Михайла Сендака, повідомив під час прес-конференції керівник представництва блоку “Наша Україна” у Львівьскій області Петро Олійник. “Я твердо переконаний, що Михайло Сендак є законно обраним головою обласної ради і вважаю, що сидіти та чекати на нападки– нерозумно” – підкреслив він.

За словами П.Олійника, цей механізм має ряд як публічних заходів, так і закритих для загалу ходів. Водночас він оповів, що до спроб зняти Михайла Сендака долучився й голова обласної адміністрації Олександр Сендега. “Сендега особисто викликає до себе депутатів з фракції “Наша Україна” і групи “Ділова Львівщина” і веде з ними розмови про перехід в групу “Соціальна справедливість” – повідомив Петро Олійник. За його словами, зараз прибічники зміни керівництва в обласній раді мають за різними даними 35-38 голосів. Петро Олійник каже, що точного числа він не знає, бо поки що заяв про перехід до “Соціальної справедливості” не надходило, а такі речі мають бути обов’язково озвучені на сесійному засіданні, тому точне число противників Сендака стане відомо тільки під час наступної сесії.

Під час прес-конференції під стінами будівлі обласної ради та адміністрації проводила пікет видозмінена СНПУ, яка після з’їзду, що відбувся минулими вихідними, змінила назву на Всеукраїнська організація “Свобода”. До речі, Петро Олійник повідомив, що сьогодні ж народний депутат Олег Тягнибок написав заяву про вихід із політради блоку “НУ” у Львівській області у зв’язку із обранням головою ВО “Свобода”. Замість нього у політраду введено Андрія Парубія, заступника голови обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *