ОСТАННІ НОВИНИ

“Магнус” проводить збори акціонерів

|

Дирекція ЗАТ “Львівський центральний універмаг” повідомила про скликання загальних зборів акціонерів 31 березня цього року. Вже визначений порядок денний зборів. Згідно з оголошенням, опублікованим у “Львівській газеті”, акціонери мають намір обговорити стан виконання фінансово-економічних показників “Магнусу”, потім йтиметься про Протокол загальних зборів від 22 січня. Також буде обговорено договір між “Магнусом” та МРВ ДСО Шевченківського району. Під кінець на порядок денний винесено питання про зміну реєстратора товариства.

Ці збори ініціює новий менеджмент, який наприкінці січня цього року при допомозі працівників ДСО і на підставі судового рішення Бориспільського суду обійняв керівництво над торговим центром. Під час останньої прес-конференції генеральний директор “Магнуса” Юрій Кавецький завляв, що незабаром будуть проведені збори акціонерів універмагу.

Зараз довкола ЦУМу точаться судові баталії: один із міноритарних акціонерів універмагу звернувся до Бориспільського суду з позовом про спонукання до виконання рішення Голосіївського суду, згідно з яким були визнані недійсними дві емісії акцій товариства, а відтак, частка акцій двох польських акціонерів, які мали контрольний пакет акцій, зменшилась ледь не удвічі. Щоправда, через кілька днів Бориспільський суд змінив своє рішення, але за той час нові акціонери встигли провести збори акціоенрів, виробити нову печатку і наставити свій менеджмент. На це рішення Бориспільського суду подана апеляція, відтак попереднє рішення залишається у силі до вирішення справи в апеляційному суді. З іншого боку, польські акціонери звернулися до Галицького районного суду, який прийняв рішення на їх користь, заборонивши п.Кавецькому вчиняти дії від імені “Магнуса”. Так що збори акціонерів обіцяють стати справжньою атракцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *