ОСТАННІ НОВИНИ

Рухівці морально тиснутимуть на депутатів з “Соціальної справедливості”

|

Зважаючи на ситуацію, що склалася навколо облради, крайова організація Народного руху України під час суботньої конференції підписала зверненя до львів’ян. Вони пропонують депутатам “Соціальної справедливості” або самим вийти з фракції, або з допомогою виборців, які ініціюватимуть їм відкликання збором підписів – повідомив portal.lviv.ua лідер НРУ Ярослав Кендзьор.

За його словами, вісім тисяч рухівців Львівщини солідарні з фракцією “Нашої України” і керівництвом Львівської обласної ради у справі протистояння “зловісній змові есдеків проти нашоукраїнців”. Тому партія звернулася до виборців області з проханням не підтримувати план Медведчука-молодшого, до здійснення якого, як стверджує Я.Кендзьор, вже залучено й Олександра Сендегу, і не допустити усунення голови облради Михайла Сендака з його посади. “Ми не можемо допустити, щоб партія, яка на виборах набрала так мало голосів, порівняно з 70% “Нашої України”, намагалася вплинути на ситуацію” – наголосив Кендзьор. Заява закінчується словами “під перевертнями повина горіти земля”, а після цього подано список депутатів “Соціальної справедливості”. Оголошенням цих прізвищ і збором підписів, на думку Кендзьора, розпочнеться акція психологічно-морального тиску на тих депутатів, які зрадили своїх виборців. Таким чином рухівці мають намір не допустити реалізації плану Сергія Медведчука щодо знищення керівника облради.

Крім цього під час конференції НРУ керівництво вручило партійний квиток Миколі Гориню. “Це вже другий з Горинів, який повертається в Рух, залишилося повернути ще старшого Михайла, який, на мою думку, незабаром візьме приклад з молодших братів” – вважає Я. Кендзьор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *