ОСТАННІ НОВИНИ

Віруючі звинувачують податкову у співпраці з Антихристом

|

Сихівський районний суд Львова задовільнив чергову скаргу віруючих проти присвоєння їм ідентифікаційних номерів. „Суд проти печатки Антихриста“ – так назвали православні Московського Патріархату згадану справу. Відповідачем виступала ДПА України. Насторожені пророцтвом Івана Богослова про печать Антихриста, 43 львів‘янина прийшли до райсуду позиватися з податківцями за своє право жити без ідентифікаційного номера. Оскільки, записаний у вигляді штрих-коду за прийнятою нами системою EAN/UPC, він містить в собі послідовність з трьох шісток.

Настороженість вірян ще більше зросла, коли на звернення греків, зокрема, Синоду Елладської Церкви замінити три шістки на будь-яке інше число в єдиній комп‘ютерній системі керівництво країн-членів Євросоюзу відповіло відмовою, повідомив Новий канал.

Ідентифікаційні номери для кращого контролю за платниками податків було запроваджено Кабміном ще в 98 році. Але вже в наступному, щоб врегулювати вірогідні масові конфлікти вийшов президентський указ, який залишав у дії і альтернативну, стару паспортну форму обліку.

Причому, користуватись саме нею можна не лише з релігійних переконань, але й коли Ви антиглобаліст чи звичайний противник так званого „електронного“ контролю. Основне, аби сповістили про це податкову адміністрацію. Проте податківці, посилаючись на відсутність механізму повернення до старої форми обліку, стали відмовляти громадянам виключити їх з нововведеного Держреєстру фізичних осіб.

У листопаді минулого року в кількох містах України водночас почались масові судові скарги віруючих на дії ДПА та її районних інспекцій. Суди, зазвичай, виносять вироки на користь позивачів. Не стало винятком і останнє рішення Сихівського суду Львова. Податківці збираються оскаржити це рішення в Апеляційному суді, куди ними вже передано 150 таких звернень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *