ОСТАННІ НОВИНИ

Дегустаційну залу Львівського винзаводу офіційно відвідали перші поціновувачі

|

Дегустаційну залу Львівського винзаводу сьогодні відвідали перші поціновувачі. Зала запрацювала вперше для непрацівників заводу і відкриває нові можливості для туристичних фірм та екскурсійних бюро. Як розповідає заступник голови правління Віталій Бойчук, серйозний наплив туристів очікується з травня, тому представники туристичних фірм ще мають час, аби нав’язати стосунки з представниками ще одного місцяі, яке може стати цікавим для туристів.

“Сьогодні ми зібрали журналістів, щоб пропагувати культуру винопиття між українським народом,” – говорить пан Віталій. Львівські журналісти відзначилися прекрасним рівнем етикету, випили майже всю запропоновану прогдукцію і пообіцяли якнайкраще прорекламувати новинку туристичного бізнесу.

Туристичний маршрут пройде через винні погреби, територію заводу і до дегустаційної зали. За словами Віталія Бойчука, маршрут для туристів буде вільно відкритим з 11 години ранку до 8 години вечора окрім неділі, проте для туристів у заводу гнучкий графік, тому вони прийматимуть туристів будь-коли, якщо група коливатиметься від 50 до 70 чоловік. За ціну маршруту адміністрація винзаводу наразі не говорить, але потішила своїх фанатів тим, що в кінці березня у Львові відкриється фірмовий магазин Львівського винзаводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *