ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Дрогобицький долотний завод” витратить на оновлення виробництва 9 млн гривень

|

Цього року ВАТ “Дрогобицький долотний завод” планує витратити на оновлення виробництва 9 млн гривень, повідомив сьогодні у Прес-клубі ринкових реформ голова правління підприємства Генадій Веселовський. За його словами, головним об’єктом є термічний цех підприємства. Уже зараз закуплено обладннаня на суму 2,2 млн євро, якого, за словами Г.Веселовського, в Україні ще немає. Крім того у планах підприємства спорудження цеху для оцинкування рулонного металу. За 2002 рік в оновлення виробничих потужностей було вкладено 17 мільйонів гривень

Упродовж минулого року підприємство виробило продукції на 63,1 млн гривень, що у 2,2 рази більше, аніж у 2000 році. У минулому році освоєно 12 нових типів продукції. Окрім того, наприкінці минулого року було проведено додаткову емісію акцій, внаслідок чого статутний фонд підприємства збільшили з 483 тисяч гривень до 12 мільйонів гривень. Також зараз на підприємстві працюють експерти з американського інституту АРІ над присвоєнням сертифікату цього закладу та ISO-9002:2000. Керівництво сподівається, що ці сертифікати будуть отримані уже в квітні цього року.

ВАТ “Дрогобицький долотний завод” є єдиним в Україні виробником долот та бурового інструменту. До 87% продукції підприємства іде на експорт, у тому числі в такі країни як США і Канада. Власником контрольного пакету акцій є дві чеські фірми, назви яких керівництво не оприлюднює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *