ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати“ подали заявку на участь в Кубку УЄФА „Інтертото“

|

Керівництво ФК “Карпати” прийняло рішення про участь команди “Карпати” в розіграші Кубку УЄФА “Інтертото” 2004 року. 10 лютого в ПФЛ було відправлено відповідний лист, у якому повідомляється про те, що ФК “Карпати” підтверджує своє бажання взяти участь у цьому європейському кубку, повідомляє офіційний сайт ФК „Карпати“.

Нагадаємо, що минулого року львівська команда також намагалася заявитися у цьому турнірі, однак, несвоєчасно подала документи до ПФЛ.

Для того, аби “Карпати” змогли взяти участь в розіграші цього євротурніру, потрібно виконати кілька важливих умов. Найголовніша полягає в тому, що станом на 31 травня 2004 року команда повинна посідати 5-8 місця в чемпіонату України. У разі відмови від поданої заявки до клубу будуть застосовані штрафні санкції в розмірі 300 000 швейцарських франків. Якщо заявки на участь в цих змаганнях подасть два і більше клубів, перевагу отримає та команда, яка станом на 31 травня 2004 року матиме кращі показники у турнірній таблиці чемпіонату України. Поки що, крім „Карпат“, наміри спробувати свої сили в кубку Інтертото висловила полтавська „Ворскла“.

Жеребкування перших трьох раундів Кубка УЄФА “Інтертото” буде проведено 5 квітня у штаб-квартирі УЄФА в місті Ньон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *