ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра “Лялька” повернеться додому

|

Завтра будуть підписані документи про оренду підвалу Львівського обласного лялькового театру мистецьким об’єднанням “Дзига”, повідомила сьогодні під час прес-конференції присвяченій підведенню підсумків акції “Назавжди у Львові – “Лялька” і ми” Соломія Чубай. Директор “Ляльки” Сергій Каленюк сподівається, що вдруге кафе-клуб народиться на якесь свято, не виключено, що на 8 березня.

Соломія Чубай, наголосила, що акція не мала ані комерційного, ані політичного характеру і була спрямована виключно на благородну мету – повернути місце проведення вільного часу львівській молоді. Проте, за словами організаторів, владні структури таки доклалися, щоб концерт відбувся з дискомфортом. Особливо рятівники “Ляльки” обурені на львівську міліцію, яка не охороняла учасників акції три дні, а на заключний день – гала-концерт – міліціонери затримували не того, кого було слід. За свої послуги правоохоронці виписали рахунок – 500 гривень. Організатори стверджують, що акція була дозволеною львівською владою, а це означає, що міліція повинна була, як мінімум, охороняти громадський порядок безоплатно.

Проте, як би там не було, організатори задоволені результатами акції. Директор “Ляльки” Сергій Каленюк впевнений, що якимось чином львівська молодь таки вплинула на реінкарнацію кафе-клубу. “Дуже тішить, що є ще люди, які можуть піти проти влади,” – говорить пан Сергій. Загалом, за період акції організатори зібрали понад 2000 підписів на підтримку “Ляльки”, а також їм вдалося зібрати 500 ляльок. Сьогодні іграшки передані представнику Мальтійської служби допомоги дітям Олексі Побуркові, який пообіцяв, що всі ляльки потраплять у добрі руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *