Батальйон радіаційно-хімічного захисту повертається з Іраку

Ратуша-ForUm

|

В рамках ротації особового складу української частини міжнародних стабілізаційних сил в Іраку, сьогодні до Львова повертається перша частина 19-го окремого батальйону РХБ захисту. Як повідомили www.portal.lviv.ua у прес-центрі Західного оперативного командування, літак з 80 вояками на борту, має приземлитися на військовому аеродромі Скнилів орієнтовно о 15.00.

Як підкреслили у прес-центрі, особовий склад батальйону був чи не найкраще підготовлений до виконання свого завдання серед усіх військових з України. Саме тому військовики із Самбора повертаються додому без втрат. Заплановано, що військові прибуватимуть на Батьківщину через Львів і Бориспіль. До Львова загалом має прилетіти 203 вояки. Наступний рейс з Іраку очікується 14 лютого.

Що ж стосується майна, то паром зі спецтехінкою батальйону має прибути до Миколаєва завтра, а решта техніки залишається в Іраку. Сьогодні уранці зі Львова до Іраку вилетів ще один літак з українськими вояками – до провінції Васіт вилетіли 155 вояків 6-ї окремої механізованої бригади. Ротація українських військових триватиме до 4 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *