ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима пропонує Буняка на голову правління “Укртранснафти”

Ратуша-ForUm

|

Народний депутат України Олекса Гудима звернувся до Прем’єр-мінстра Віктора Януковича з поданням призначити на посаду голови правління ВАТ “Укртрнаснафта” теперішнього міського голову Львова Любомира Буняка. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції. “Я вважаю, що Любомир Костянтинович є найкращою кандидатурою на цю посадою у зв’язку із тим, що уряд нарешті визначився з напрямом транспортування нафти нафтогоном Одеса-Броди і він зможе збудувати нафтогін до Плоцька за два роки, а не за три, як пропонує уряд” – заявив народний депутат.

Олекса Гудима назвав Любомира Буняка великим будівничим, який збудував нафтопровід з Одеси до Бродів. Він також охарактеризував його як доброго і навіть жорсткого виконавця, який добре зможе впортаися з цим завданням. Народний депутат розповів, що не зміг узгодити це питання з самим Буняком, але проводив консультації з Юлією Тимошенко та Тарасом Стецьківим, які виступили за таку пропоизцію. З іншого боку, О.Гудима керувався газетними публікаціями, з яких він зробив висновок, що Л.Буняк не проти стати головою правління цієї компанії. Відповідаючи на запитання журналістів з приводу реальності затвердження цього подання, він зазначив, що воно може пройти, попри те, що виходить від представника опозиції. “Василенко (теперішній голова правління “Укртранснафти) і ТНК-BP програли, після того, як уряд відмовився від реверсу, тож тепер слід все приводити до спільного знаменника” – підкреслив народний депутат.

Водночас Олекса Гудима не бачить великої біди в тому, що у Львові можуть відбутися позачергові вибори міського голови. “Львів – не Мукачево” – запевнив депутат і заявив, що у місті, де есдеки мають півтора процента підтримки, переможе кандидат від “Нашої України”. Цікаво, що за словами О.Гудими, претендентів на кандидатуру від цього блоку вже є аж дев’ятеро, але він до їх числа не входить і запевнив, що пропонує міському голові Львова іншу посаду тільки керуючись національними інтересами України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *