ОСТАННІ НОВИНИ

Непрацюючого водія “Ауді” затримали з героїном

Ратуша-ForUm

|

Учора в м. Рава-Руська Жовківського району співробітники ВБНОН УМВСУ у Львівській області та Жовківського РВ біля автозаправки затримали автомобіль „Ауді-100“ під керуванням 26-річного непрацюючого мешканця м. Рава Руська, в якого виявлено та вилучено 1, 2 грама героїну. Під час огляду автомобіля також вилучено газовий револьвер калібру 9 мм – повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Крім того, працівники Франківського райвідділу затримали 21 річного непрацюючого львів’янина, в квартирі якого виявлено та вилучено прес кустарного виробництва із залишками макової соломки, 2 л. екстракту соломи маку, 2,8 кг. макової соломки, оцет, сода, 7 ампул дімедролу, які П. використовував для виготовлення наркотичних засобів.

А в Мостиському райвідділі в ході розслідування кримінальної справи встановлено, що 21. 07 20-річний непрацюючий Р, мешканець с. Пнікут передав К., 1980 р. н., мешканцю м.Мостиська 1 кг. 223 гр. макової соломки, яку останній намагався збути в с. Пнікут. Вони також встановили, в ході розслідування, що на початку вересня 2003 року 55 річний П., мешканець с. Воля Садківська зберігав з метою збуту у 82-річної пенсіонерки П., мешканки с. Владипіль 2460 грам макової соломки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *