ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни побачать Україну очима міжнародного волонтера

Ратуша-ForUm

|

53 фотографії Річарда Крауза – волонтера Корпусу Миру, який впродовж двох років викладав основи бізнесу в Рівному, ввійдуть до фотовиставки “Україна очима волонтера Корпусу Миру США”. Виставку, що експонуватиметься в Українському Католицькому Університеті офіційно відкриє в п’ятницю, 6 лютого, директор Корпусу Миру США в Україні Карл Бек.

“З 17 тисяч фотографій, що я зробив в Україні, для цієї виставки я вибрав 53, які присвячені людям. Адже саме завдяки їм ця країна є такою особливою“, – зазначив автор. Річард Краузе співпрацював з УКУ як фотограф в організації візиту Святішого Отця Івана Павла ІІ до України (червень 2001 року). Йому також належать фотографії з церемонії освячення будови Українського Католицького Університету у Львові.

Виставка проходитиме за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США і Корпусу Миру в Україні. Вперше вона експонувалася у вересні 2002 року в торговельному центрі “Метроград” у Києві, а потім у Луганську, Донецьку, Кіровограді, Сімферополі, Херсоні та Одесі. В Українському Католицькому Університеті у Львові вона перебуватиме до кінця березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *