ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти вже зібрали п’ять тисяч підписів на підтримку “Сільських вістей”

Ратуша-ForUm

|

Протягом двох днів під час спільної акції обласних партій СПУ, “Наша Україна” та БЮТ вдалося зібрати п’ять тисяч підписів на підтримку газети “Сільські вісті”, а завтра соціалісти вийдуть на пікет перед обласним судом – повідомив Ратушу-ForUm перший секретар обкому СПУ Євген Таліпов.

За його словами, пікетуючі виступатимуть проти закриття “Сільських вістей”. Це вони аргументуватимуть тим, що рішення антиєврейської комісії і рішення Шевченківського суду заказні, що це завдання Банкової, а також, що судді не повинні бути довічними і що львівські суди замовні. Зокрема, заява, яку завтра виголосять біля облсуду, проголошує, що львів’яни засуджують дії суду, який заборонив вихід вістей та вимагають скасування цього рішення. А через кілька тижнів Таліпов ще обіцяє провести акцію під стінами ЛОДА, як висловлення незадоволення ситуацією на Львівщині.

Вчора підписи збирали біля пам’ятника Шевченка, а сьогодні зранку біля ЛНУ ім. І. Франка, але зараз, через дощ, змушені припинити цю акцію. Підписи за “Сільські вісті” збиратимуть до 13 лютого, а потім їх надішлють до Києва. До цього часу, на думку Є. Таліпова, зберуть 25-30 тисяч підписів, це реально, бо акцію має підтримати 9 міст обласного підпорядкування і всі 20 районів, вже на цей час підписи збирають у Жидачеві, Дрогобичі, Пустомитах та Перемишлянському районові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *