ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова вилучає безакцизні алкогольні та тютюнові вироби

Ратуша-ForUm

|

Безакцизних горілки та сигарет на майже 15 тисяч гривень вилучили цими днями працівники податкової міліції, повідомляє прес-центр ДПА у Львівській області.

В мережі магазинів, що належать одному з бродівських приватних підприємців, податківці виявили та вилучили 180 пляшок алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору та 75 пачок тютюнових виробів з марками акцизного збору старого зразка на суму 1770 гривень. А у селі Краківець на одному з приватних підприємств виявлено 106 пляшок спиртного та 602 пачки сигарет з марками акцизного збору старого зразка на суму 1600 гривень. І ці безакцизні товари податківці вилучили. Вилучили вони також 93 пачки сигарет на суму 300 гривень та алкогольні напої за цінами нижче мінімальних на одному з приватних підприємств села Глинці. В цьому ж селі, проте в іншого приватного підприємства вилучено 131 пляшки алкогольних напоїв та 33 пачки сигарет за підробленими марками акцизного збору на суму 650 гривень.

Загалом, протягом 26-30 січня цього року працівниками податкової міліції та управління оперативного контролю ДПА у Львівській області вилучено з незаконного обігу 986 пляшок алкогольних напоїв та 1893 пачки тютюнових виробів на суму 14370 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *