ОСТАННІ НОВИНИ

12 тисяч пачок цигарок в легковику

Ратуша-ForUm

|

Прикордонники від застави “Подвір”ївка” Чернівецького загону разом з митниками та співробітниками СБУ затримали 31 січня автомобіль “Ауді-100” під керуванням громадянина України. Автомобіль звтримали в 30-ти кілометрах від державного кордону, за попередньою інформацією одного з офіцерів ДПСУ. Під час обшуку транспортного засобу виявлено 12 100 пачок цигарок, повідомляє Західне регіонального управління ДПСУ. Загальна сума контрабандного товару – 19 010 гривень. Цигарки передано на митницю.

А вчора в пункті пропуску “Вілок” Мукачівського прикордонного загону спільний прикордонно-митний наряд виявив в автомобілі “Ауді 80”, який покидав нашу державу, схованку в подвійному днищі. Водій автомобіля громадянин Угорщини. В схованці знаходилося 140 пачок цигарок. Автомобіль як засіб перевезення контрабанди конфісковано та оцінено у 6 тисяч гривень.

Цього ж дня у пункті пропуску “Чоп пасажирська станція” під час спільного прикордонно-митного огляду потягу “Москва – Будапешт” в купе, під сидінням було виявлено та вилучено 18, 5 грама марихуани. Господар знахідки з відомих причин з прикордонниками спілкуватися бажання не виявив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *