ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїжджає директор Корпусу миру США в Україні.

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні до нашого міста з офіційним візитом прибуває директор Корпусу миру США в Україн Карл Бек, щоб обговорити з головою ЛОДА Олександром Сендегою діяльність корпусу миру у Львівській області – повідомляє прес-служба ОДА.

Карл Бек такоє планує взяти участь у відкритті фотовиставки “Україна очима добровольця Корпусу Миру США”, яка відбудеться 6 лютого в Українському католицького університеті. Крім цього він хоче відвідати обласний молодіжний центр праці, Львівське регіональне представництво консорціуму із вдосконалення освіти у сфері менеджменту та Львівську кредитну спілку.

Нагадаємо, Корпус миру – це американська урядова організація, яка сприяє зміцненню миру і дружби між людьми різних національностей і культур. Корпус надає допомогу у сфері освіти, бізнесу, сільського господарства, охорони здоров’я та захисту довкілля у 120 країнах вже протягом 40 років.

В Україні Корпус миру розпочас свою діяльність ще в 1992 році. Відтоді волонтери цієї організації, а їх в нас 235, працюють за трьома напрямами: викладання англійської мови у бізнес-центрах, університетах і школах, розвиток бізнесу, захист довкілля.

У даний час Корпус Мир планує розширити присутність у нашій державі, що стало реакцією на рішення Міністерства освіти та науки України про збільшення кількості шкільних класів з вивченням англійської мови. Окрім первинних службових завдань, волонтери залучаються до додаткових заходів, таких як організація літніх таборів відпочинку для молоді, навчання з управління підприємствами та володіння комп’ютером; курси підвищення кваліфікації для вчителів; допомогу сиротам та інвалідам; створення бібліотек та ресурсних центрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *