ОСТАННІ НОВИНИ

Другий збір “Карпат” також пройде в Туреччині

Ратуша-ForUm

|

28 січня ФК “Карпати” повернувася із свого першого закордонного тренувального збору в цьому році в Турецькому місті Кіріш. Протягом тренування команда зіграла 6 тренувальних матчів. Головний тренер “Карпат” Мирон Маркевич оглядав футболістів, які могли б стати гравцями команди. Вже цими днями контракт з командою підпишуть Андрій Распопов та Віктор Бровченко, які показали себе належно в Кіріші. Щодо бразилійських футболістів, які приїхали на оглядини до Маркевича, то вони зіграли за „Карпати“ лише тайм, після чого на наступний день поїхали додому. „Вони просто футболісти низького гатунку, а користуються футбольним престижем Бразилії,“ – прокоментував гру бразілійців тренер.

Щодо молодих футболістів, то Мирон Маркевич залишився ними незадоволений: „Великого бажання в молодих я не побачив. Проте Ярослав Хома міг би стати прикладом для молодих. Після своєї піврічної відсутності в команді через хворобу, він щоразу залишається на індивідуальні тренування, не лінується вставати ранком, багато працює. Цього бракує молодим.“ Попри відсутність бажання в молодих, Маркевич все ж бажає бачити в рядах своєї команди лівого півзахисника і, звичайно, нападника.

На грі із саратовським „Соколом“ був присутній тренер національної збірної Леонід Буряк, який захотів побачити в рядах української збірної Сергія Мізіна та Юрія Беня.

2 лютого команда знову їде у Туреччину, де пробуде до 18 лютого. Вже заплановано кілька ігор з командами Австрії, Румунії, Кореї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *