ОСТАННІ НОВИНИ

Заява Світового банку щодо дій МКП Львівводоканал

Ратуша-ForUm

|

Представництво Світового банку в Україні поширило роз’яснення щодо ситуації, що склалась з вибором генпідрядника для постачання обладнання по Проекту водопостачання і водовідведення у Львові. У заяві зокрема сказано, що Світовий банк затвердив позику у розмірі 24 млн доларів США 5 червня 2001 року з метою надання допомоги у наданні послуг з водопостачання і водовідведення споживачам МКП Львівводоканал.

Угоду про позику Верховна Рада ратифікувала і вона почала діяти 24 лютого 2003 року. Тендерну документацію банк затвердив 25 липня 2003 року. Тендерні заявки були отримані від 5 компаній, їх кваліфікація була попередньо позитивно оцінена Львівводоканалом. У відповідності з умовами угоди і правилами Світового банку, банк має затвердити рекомендацію про присудження контракту, яка є у звіті про оцінку заявок.

Проте, як відзначили у Представництві СБ, під час проведення Львівводоканалом оцінки тендерних пропозицій відхилено пропозицію фірми, яка запропонувала найнижчу тендерну ціну. Банк вважає причини відхилення недостатньо обгрунтованими. Тому оцінить її пропозиції нарівні з іншими. СБ прийме остаточне рішення до 2 лютого 2004 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *