ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” проти підвищення тарифів на воду

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні депутати фракції “Наша Україна” звернулася з офіційною заявою до мера міста Любомира Буняка з вимогою скасувати рішення МКП про підвищення тарифів на воду. В разі невиконання цього рішення вони обіцяють вдатися до інших дій, але підвищення не допустять.

Подаємо повний текст заяви.

“У квітні 2002 року міський голова Львова Любомир Буняк перед виборами обіцяв забезпечити Львів цілодобовим водопостачанням. Причому збільшення тарифів за водопостачання не передбачалось. В результаті за останній рік тариф зріс на 70%, збільшилась норма споживання води на одного мешканця, а води більше не стало.

В той час, коли нас закликають економити воду і підвищують тарифи на неї (хоча згідно “Комплексної програми водопостачання м. Львова на 2003-2004 рр.” не передбачено підняття відповідних тарифів), щодня у Львові можна побачити численні витоки, які складають 40%. Потічки і потоки безгосподарно течуть вулицями, прориви подовго не ліквідовують.

У 2003 році 13 млн. коштів з міського бюджету витрачено на покращення водопостачання, у 2004 планується 25 млн. грн. У 2003 році через неоформлення субсидій “Львіводоканалом” та “Теплокомуненерго” повернено у Державний бюджет 7 млн. 100 тис. грн.

Власну безгосподарність МКП “Львівводоканал” хоче покрити через підвищення тарифів, які навіть сьогодні є практично найвищими в Україні.

Ми, депутати Фракції “Наша Україна”, звертаємось до міського голови П. Буняка з вимогою скасувати рішення МКП про підвищеня тарифів на воду. При невиконані нашої вимоги залишаємо за собою право вчинити інші дії згідно чинного законодавства про недопущення підняття тарифів на водопостачання.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *