ОСТАННІ НОВИНИ

Дільничні інспектори будуть жити в будинках шерифів

Ратуша-ForUm

|

Заступник Міністра внутрішніх справ України, начальник міліції громадської безпеки генерал-майор міліції Анатолій Присяжнюк гостював цими днями у Львівських міліціонерів, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Заступник міністра провів робочу зустріч із працівниками служби дільничних інспекторів міліції Львівщини, а також вказав, що такого роду зустрічі проводяться на території всієї держави.

Як повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, основними пріоритетами у роботі заступник міністра назвав боротьбу проти організованої злочинності, наркоманії, боротьбу із фальсифікацією продукції, особливо алкогольних виробів та протидію злочинам проти особи. Наголошено було також на профілактиці злочинів, створенні позитивного іміджу правоохоронних органів. Серйозною проблемою пан Присяжнюк назвав укриття від обліку злочинів.

Заступник міністра, під час спілкування назвав позитивний досвід облаштування на рівнях районів облаштування своєрідних „будинків шерифа” – в яких як і місця для проживання інспекторів безпосередньо на дільниці, так і кімната для прийому громадян. Звичайно увагу надано забезпеченню транспортом. Начальник Управління МВС України у Львівській області полковник міліції Олег Сало запевнив, що міліція Львівщини також на повну силу підключилася до роботи міністерства у даному напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *