ОСТАННІ НОВИНИ

“Художник” ще не виселили

Ратуша-ForUm

|

Державний виконавчий службовець не прийшов сьогодні на 7:00 виселяти магазин-салон “Художник”, як напередодні попереджало Управління юстицій Галицького району адміністрацію магазину.

Сьогоднішнє число – п’ята дата, коли “Художник” мав припинити своє функціонування на вулиці Вороного, 2. Проте за словами захисника ЛОО Національної спілки художників України Михайла Дручека, жодного разу відповідні документи на виселення не відповідали вимогам, а дії держслужбовців є неправомірними. Пан Дручек наводить багато прикладів порушень в документації, проте особливо абсурдним він вважає реєстраційне свідоцтво, за яким весь будинок по вулиці Вороного, 2 вважається комунальною власністю. Михайло Дручек наголошує, що на час створення цього документа, 4 квартири будинку були приватизовані. “Художник” є власністю Спілки художників, – говорить юрист, – бо реєстраційне свідоцтво не є правоустановничим документом, проте ним є 91 тисяча рублів, яку виділила спілка художників ще за Союзу для капітальної реконструкції приміщення.“

Зараз Головне управління з питань надзвичайної ситуацій ЛМР визнало будинок в гострому аварійному стані і винесло йому вирок – знести. В цій справі замішані інтереси “Укрексімбанку” який будується поряд, вважає пан Дручек. Усі квартири будинку вже викуплені банком.

На запитання кореспондента Ратуші-ForUm чи не поступало до вас пропозицій від банку чи від влади про перенесення магазину-салону пан Дручек відповів, що ні, проте спілка радо розглянула б усі пропозиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *