ОСТАННІ НОВИНИ

Сендаку і депутатам наплювали в обличчя

Ратуша-ForUm

|

Публічним плювком в обличчя назвав сьогоднішню неявку голови ОДА та керівників силових відомств на нараду в голови обласної ради з приводу криміногенної ситуації в області народний депутат України Ярослав Кендзьор. “ Сьогодні нам, народним депутатам і голові обласної ради силовики наплювали в обличчя” – сказав він.

Як підкреслив Михайло Сендак, нарада у нього була планова і пов’язана із тим, що криміногенна ситуація в області за минулий рік викликає серойзне занепокоєння – з понад 20 тисяч злочинів, зареєстрованих у 2003 році понад 10 тисяч належали до середніх і важких, відтак ситуацію планують розглянути під час найближчої сесії обласної ради. Задля підготовки до цього голова облбасної ради запросив до себе на нараду голову ОДА та керівників міліції, прокуратури, УСБУ та ДПА у Львівській області, а водночас – депутатів Верховної Ради та журналістів. Однак жоден із силовиків та Олександр Сендега не прийшли на цю нараду, тому вона плавно перейшла у прес-конференцію.

“Якщо вони не прийшли до нас, то ми підемо до них” – заявив народний депутат Тарас Стецьків, проте як саме “нашоукраїнці” підуть в гості до силовиків, він в цей час сказати не зміг. Натомість депутат Гудима усе рвався заглянути в приймальню до Сендлеги і поцікавитися, чому це він не дотримав свого слова і не бере участі у такій серйозній нараді. Однак представник обласної адміністрації заявив, що пан Сендега поїхав у район. Підсумовуючи, Михайло Сендак заявив, що “не прийшли слабохарактерні і боягузи, які побоялися подивитися в очі журналістам”. І взагалі, голова обласної ради скаржитиметься на них до Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *