ОСТАННІ НОВИНИ

Влада спілкується з виборцями за допомогою Інтернету

Ратуша-ForUm

|

Цікаву форму роботи з громадськістю започатковано у Донецьку. Губернатор Донецької області Анатолій Близнюк за допомогою Донецької дирекції ВАТ „Укртелеком“ провів інтернет-чат з населенням області на тему „Проблема реформування житлово-комунального господарства Донецької області“. Протягом години учасники чату встигли задати губернатору області понад 150 питань, повідомляє ForUm.

Бліц-спілкування не обмежувалося суспільно-соціальним життям Донбасу. Учасники чату вели обговорення актуальних проблем країни. Також була безліч питань особистого характеру.

„Те, що відбувалося сьогодні, мені дуже сподобалося. Cпілкування протікало в невимушеній формі. Ти не бачиш людину, вона не бачить тебе. Немає ніякого дискомфорту від контакту очей. Набагато простіше, адже не завжди можна задати таке питання, на яке б ти не наважишся, бачачи людину перед собою живцем“ — прокоментував свої враження Анатолій Близнюк.

Залишилось дочекатися, доки нові форми спілкування влади з народом докотяться й до львівських теренів. Зокрема, portal.lviv.ua готовий взяти на себе організацію подібної чат-конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *