ОСТАННІ НОВИНИ

Розбійник з Комсомольська на Амурі

Ратуша-ForUm

|

33-річного уроженця Комсомольська на Амурі Російської Федерації затримали 20 січня українські правоохоронці за злочин, який передбачений статею 122 ККУ (нанесення умисних середньої тяжкості ушкоджень), повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Почалося все з того, що ще 18 грудня 2003 року у Пустомитівський райвідділ надійшло повідомлення про те, що невідомі особи завдали тілесних ушкоджень 73-річному пенсіонеру села Семенівка. Судмедексперт встановив, що ушкодження пенсіонера заслуговують на те, щоб називатися ушкодженнями середньої тяжкості. Цього ж дня пустомитівські міліціонери порушили кримінальну справу.

20 січня за порушення кримінально-процесуального кодексу України росіянина “взяли”. Під час спілкування із правоохоронцями іноземець зізнався, що перебуваючи в будинку семенівського пенсіонера, з метою заволодіння його майна наніс останньому тілесні ушкодження, після чого відкрито заволодів майном потерпілого – двома пляшками шампанського та однією коньяку. Його злочин спричинив до того, що побитий дідусь на Новий рік ще й не мав що випити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *