ОСТАННІ НОВИНИ

Деякі охоронні структури займаються прикриттям злочинної діяльності

Ратуша-ForUm

|

Не усі недержавні охоронні організації створені із метою охорони, деякі з них створені щоб прикривати ті чи інші злочинні діяння, розповів сьогодні журналістам начальник УДСОУ у Львівській області Михайло Дзюдзь. Загалом на Львівщині зареєстровано близько 90 недержавних охоронних структур. Більшість з них виникли як гілки мереж автозаправок чи магазинів. Для деяких власників ПП економічно вигідніше створити свою службу охорони. Проте є деякі служби сумнівного походження. Пан Дзюдзь не став окремо зупинятися на них, лише сказав, що розбиратися з ними це робота ГУБОЗУ та інших органів МВС, а функція ДСУ полягає в охороні фізичних та юридичних осіб.

11 листопада 2003 року за ініціативи Управління Державної служби охорони, створено Асоціацію працівників професійних охоронних структур у Львівській області. Метою Асоціації є сприяння розвитку охоронної галузі в Україні, впровадження в практику прогресивного досвіду роботи, захист прав та спільних інтересів членів Асоціації. В Асоціації проводиться активний обмін інформацією між державним та недержавним секторами охоронного бізнесу.

Пан Дзюдзь також зупинився на тому, що його недержавні колеги мають намір домогтися в держави дозволити носити зброю працівникам недержавних охоронних організацій. “Бог їм хай допомагає, – говорить Михайло Дзюдзь, – але із зброєю потрібно бути обережним.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *