ОСТАННІ НОВИНИ

“Титан” охороняє обійстя чотирьох львівських бізнесменів

Ратуша-ForUm

|

Спеціальний спецпідрозділ “Титан” охороняє 4 приватних будинки у Львові, повідомляє начальник Управління ДСО приУМВСУ у Львівській області Михайло Дзюдзь. Ціна на послуги титанівців найдорожча в Державній службі охорони. За охорону своєї особи чи власного помешкання одному титанівцю слід платити від 10 до 15 гривень за годину. Тобто круглодобова охорона приватного помешкання двома титанівцями коштуватиме для звмовника близько 15 000 гривень у місяць. Для порівняння, круглодобова охорона банку коштує 6 000 гривень на місяць.

 

Різниця в тому, що охороняти банки можуть як міліціонери, так і цивільні особи, а їхні послуги коштують дешевше. На запитання журналістів, чи не політики користуються таким дорогим задоволенням – охороною свого помешкання за 15 000 тисяч гривень на місяць – головний державний охоронець Львівщини відповів, що зараз це бізнесовці, проте не виключено, що в цьому , “важкому” році споживачами титанівської охорони стануть політики.

Пан Дзюдзь повідомив, що в минулому році різко зріс попит на інкасаторські послуги та охорону фізичних осіб, пряму роботу “Титану”. В складі елітного підрозділу “Титан” львівщини – 80 вояків. В середньому титанівець отримує 1 000 гривень в місяць.

Кого зацікавила ця інформація, повідомляємо, щоб стати титанівцем потрібно мати 2-річний стаж в службі охорони поза межами “Титану”, бути фізично та психічно здоровим, а також знати українську мову – при вступі в “Титан” кандидати пишуть диктант.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *