ОСТАННІ НОВИНИ

“Ватра” згоріла вщент

Ратуша-ForUm

|

Ані п’ять пожежних машин, ані самовіддана робота пожежних протягом кількох годин не змогли врятувати від знищення приміщення бази відпочинку “Ватра”, що у селі Майдан Дрогобицького району.

 

За даними прес-центру головного управління МНС у Львівській області, коли пять машин пожежних прибули до бази, то вона уже палала, як справжня ватра, оскільки триповерхова будівля зроблена з дерева. Свої запаси води пожежні автомобілі вичерпали вже за шість хвилин боротьби з вогнем, а ще за годину не стало й пожежного водоймища бази. Відтак пожежні змушені були їздити по воду до Східниці, за 17 км від місця пожежі, причому, за час довозу вода перетворювалася на лід, адже увечері температура помітно знизилася. Тому шансів врятувати будівлю не було.

 

Цікавим є той факт, що ще на початку місяця експлуатацію цієї будівлі було припинено за недоліки протипожежного захисту, однак учора пожежні побачили, що жодної пломби з тих, які вони встановили, на місці не виявилося. Наразі пожежні працюють над встановленням причини пожежі, але за попередніми версіями, до цього могло спричинитися опалення за допомогою електроприладів у сауні на першому поверсі будівлі.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *