ОСТАННІ НОВИНИ

Черговики та мешканці аварійного житла отримали нові квартири

Ратуша-ForUm

|

Першочерговики та мешканці аварійного житла отримали нові квартири. Сьогодні міський голова Львова Любомир Буняк вручив їм 45 ордерів та ключів від помешкань новозбудованого будинку на вулиці Скрипника,15 (Сихів).

Цей п’ятиповерховий будинок загальною площею 2952 квадратних метри споруджений за кошти міського бюджету у розмірі 5 мільйонів 199 тисяч гривень. Замовник спорудження – управління капітального будівництва Львівської міської ради, підрядник – ПБО “Львівміськбуд”.

34 квартири відведено для мешканців аварійних будинків, що загрожують обвалом, 6 – для відселення з квартир, непридатних для проживання, 4 – для черговиків міської ради ( серед яких є першочерговик ще з 1963 року) та одну квартиру відвели для розширення площі Львівському меморільному музею Соломії Крушельницької.

Крім того, цьогоріч міськрада планує у першому піврічxі здати в експлуатацію два будинки на 35 квартир по вулиці Драгана та до кінця року – першу чергу 70-квартирного будинку у мікрорайоні Сихів. “Ми й надалі будемо будувати, оскільки на черзі є ще чимало львів’ян, які проживають в некомфортних умовах” – наголосив мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *