ОСТАННІ НОВИНИ

Буйні чоловіки Залізничного району

Ратуша-ForUm

|

34-річна непрацююча львів’янка звернулася вчора в ночі в Залізничний райвідділ і поскаржилася на свого 34-річного чоловіка, який побив її і влаштував у квартирі дебош, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Проте це не остання сімейна драма, яку довелося розв’язувати залізничним правоохоронцям. Через 10 хвилин післоя вищезгаданої пригоди в цей же райвідділ звернулася ще одна жінка ображена своїм чоловіком. 41-річна мешканка Залізничного району розповіла міліціонерам про свого чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння побив її у квартирі.

Проти чоловіків з характером правоохоронці порушили кримінальні справи за ознаками хуліганства. Тепер їхнє подальше місценперебування залежить від жалю ображених жінок.

Але і це ще не все. В цю ж ніч за телефоном 02 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Левандівська, в приміщенні гуртожитку зав’язалася бійка. І на це повідомлення працівники Залізничного РВ зреагували миттєво. Результатом такої блискавичної реакції стало затримання за хуліганські дії двох чоловіків, які виявилися майже однолітками тих, які били своїх жінок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *