ОСТАННІ НОВИНИ

На родичів Андрія Парубія чинять тиск

Ратуша-ForUm

|

У зв’язку з політичною діяльністю заступника голови облради Андрія Парубія на його сестру та брата чинять тиск. Винними, як він підозрює, є пропрезидентські сили, а також СДПУ(о) і, зокрема, Сергій Медведчук, бо тиск на членів родини робиться через органи податкової інспекції – повідомив А. Парубій сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, після подій в стінах облради 25 вересня, коли на позачерговій сесії було висловлене незадоволення вступом до ЄЕП і політичною реформою, його сестрі, яка працювала в ДПІ Залізничного району запропонували залишити роботу за власним бажанням. Неможливість перебувати на даній посаді (а вона працювала у відділі правових відносин), за словами А. Парубія, мотивували, власне, політичною діяльністю її старшого брата. Як повідомила пані Олена, спочатку їй запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням. Такої заяви вона не написала і вже 25 жовтня їй дали догану, датовану 15 вересням, хоч, як стверджує п. Олена, коли вона бачила зміст догани, то там не стояло жодної дати. Після цього сестру Парубія усунули від її функціональних обов’язків, заборонивши ходити в суди, хоча раніше вона займалася позовною роботою в судах. У зв’язку з цими подіями О. Парубій потрапила до лікарні, вийшовши з якої вирішила таки написати заяву на звільнення, в якій описала всі причини. Такий документ, за її словами, не підписали, а запропонували написати звичайну заяву. 4 грудня О. Парубій звільнили за власним бажанням, після того, як в ДПІ Залізничного району вона пропрацювала 2 роки і 3 місяці. До цього жодних зауважень до її роботи з боку начальника не було, навпаки була хороша характеристика.

Крім цього, за словами А. Парубія, вчора у його старшого брата Володимира, який займається підприємницькою діяльністю було проведено тотальну перевірку податківцями області. Він це пояснює теж як елемент в ланцюзі політичного тиску.

Загалом, на думку Парубія, останнім часом тиснуть мало не на половину депутатів облради. Роблять це в різні способи, або шляхом залякування, або й підвищеня, зокрема, збільшення кількості членів “Соціальної справедливості” до 27, це, на його думку, “теж результат тиску”. Крім цього від політичного тиску вже постраждали четверо голів райдержадміністрацій, та депутати фракції “Наша Україна” М. Ваврин та О. Канівець. Зважаючи на це фракція “Нашої України” в облраді під час вчорашнього зібраня політради вирішила ініціювати громадський тиск на тих, хто хоче впливати на депутатів, а також вони планують тіснішу співпрацю з правоохоронними органами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *