ОСТАННІ НОВИНИ

Тютюнові контрабандисти

Ратуша-ForUm

|

За вихідні дні прикордонники затримали товарів, які не підлягають вивозу чи ввозу на нашу територію, на загальну суму 203 057 гривень, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної пркордонної служби України. Здебільшого, це тютюнові вироби.

18 січня прикордонний патруль застави “Великий Березний” Чопського прикордонного загону в 500 метрах від кордону затримав 3 громадян України з трьома сумками цигарок.

У пункті пропуску “Кельменці залізнична станція” Чернівецького прикордонного загону під час огляду потягу сполученням Сокиряни – Чернівці прикордонний наряд виявив в міжстелевому просторі одного з вагонів 2 440 пачок цигарок на загальну суму 2 440 гривень.

Цього ж дня у пункті пропуску “Лужанка” Мукачівського прикордонного загону під час проведення спільного прикордонно-митного контролю транспорту, в автомобілі громадянина Угорщини, що виїздив з України було виявлено та вилучено 570 пачок цигарок. Цигарки приховувалися в запасному колесі. Автомобіль як засіб перевезення контрабандного товару конфісковано, оцінено у 70 тисяч гривень та передано на митницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *