ОСТАННІ НОВИНИ

Шурму цікавить чому Сендак купив таку дорогу квартиру

Ратуша-ForUm

|

Сьогодні під час прес-конференції голова ЛОО СДПУ(о) Ігор Шурма надав журналістам документи про купівлю-продаж квартири голови Львівської облради Михайла Сендака. Найбільше його цікавить, чому за квартиру заплатили 408 тисяч гривень, а не 37 як пропонували під час інвентаризаційної оцінки. Також І. Шурму цікавить чому Сендак під час мітингу СДПУ(о) в жовтні минулого року голова говорив, що нічого про квартиру не знає, якщо насправді ордер було підписано 17 жовтня.

Наступним питанням, яке цікавить народного депутата: чому в квартирі прописані двоє синів Сендака, якщо в нього є лише один. Назрозумілим для І. Шурми є і те, чому голова досі не продав автомобіля і не закупив на цю суму машини швидкої допомоги. Якщо йому бракуватиме кілька тисяч, то нардеп пообіцяв посприяти.

Водночас, І. Шурма повідомив, що має всі підстави подати до суду на голову, але наразі адвокати лише готують відповідні документи.

Квартира, машина, а також інформація про зловживаня у фінансовому апараті облради, на думку Шурми, якщо вони підтвердяться прокуратурою, свідчать, що Сендак не має морального права обіймати свою посаду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *