ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада спростила порядок надання субсидій

Ратуша-ForUm

|

Як повідомила начальник управління праці та соціального захисту Львівської міської ради Ганна Ямброс, з метою забезпечення повного і своєчасного відшкодування коштів на надання населенню міста субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та спрощення порядку їх надання, виконком прийняв рішення “Про надання субсидій населенню на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг в м.Львові“.

Відтак підприємства, які надають послуги, повинні укладати з громадянами угоди (договори) про реструктуризацію заборгованості без встановлення додаткових вимог щодо обов`язкової сплати частки боргу. Без наявності угоди про погашення заборгованості за надані послуги буде призначатися субсидія тим категоріям громадян, яким згідно з розпорядчими документами Львівської обласної ради були встановлені пільги, але не надавались через відсутність їх фінансування.

У разі оформлення державних субсидій, цим категоріям громадян призначатимуть муніципальні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг для покриття обов`язкового платежу. Як зазначає Ганна Ямброс, з метою оформлення субсидій та отримання додаткової інформації громадянам необхідно звертатися у відділи праці та соціального захисту районних адміністрацій за місцем проживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *