УГКЦ піклується про статеве виховання підлітків

Ратуша-ForUm

|

Нарешті церковна спільнота долучилася до статевого виховання дітей. Сьогодні в приміщенні Українського католицького університету Патріарша катехитична комісія УГКЦ презентувала свою програму статевого виховання дітей “Тіло – храм святого духа”.

Вона є доповненням до уже створених програм християнського виховання. І розрахована на реалізацію в недільних та католицьких школах, а також можлива як методичне доповнення до викладання християнської етики у старших класах загальноосвітніх шкіл. “Надіюся, що дуже скоро ми зможемо прийти з нашою програмою і до загальноосвітніх шкіл” – наголосив координатор робочої групи по опрацюванню програми Петро Жук. За словами голови Патріаршої катехитичної комісії сестри Луїзи Цюпи, програму вже схвалили міське управління освіти та відділ освіти сихівської райдержадміністрації.

“За цією програмою стоїть праця багатьох людей. І мене дуже тішить, що ми як церковна спільнота зуміли створити свою програму статевого виховання, виходячи з релігійного переконнання та наших потреб”. – зазначив глава УГКЦ Блаженніший Любомир Кардинал Гузар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *