ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом свят в неповнолітніх вилучено 17 кілограмів наркотичних засобів

Ратуша-ForUm

|

Закінчилася операція загальнодержавна акція “Ялинка”, яку проводило УМВСУ, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Акція була спрямована попередження правопорушень з боку неповнолітніх і відносно них, під час новорічних та різдвяних свят.

Загалом до проведення акції на Львівщині щодень залучалося близько 650 правоохоронців. За період свят затримано 275 неповнолітніх правопорушників, з них 56 – за пияцтво, 6 – за зберігання наркотичних засобів, 16 – за дрібне хуліганство. Затримано також 49 неповнолітніх, які займалися жебракуванням, 83 неповнолітніх – за бродяжництво.

Правоохоронні органи розкрили 209 злочинів, скоєні в місцях, де проводилися святкові заходи. Розкрито також 65 злочинів, які вчинили неповнолітні. У тих же неповнолітніх за період свят вилучено дві одиниці вогнепальної зброї та 17 кілограмів наркотичних речовин. Під час операції правоохоронні структури встановили 48 осіб, які займалися реалізацією піротехнічної продукції та вилучили такої продукції на суму понад 11 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *